Rolgordijnen op maat bij Atoomweg in Groningen

Goedkope rolgordijnen op maat “uit eigen fabriek”!

De naam ‘rolgordijn’ zegt het al: gordijnen die u naar beneden en boven kunt oprollen. Voor optimaal gebruik en comfort en kiest u voor een rolgordijn op maat. U kunt aan de Atoomweg in Groningen de rolgordijnen geheel naar eigen smaak uitkiezen en aanpassen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua designs en kleuren en dat geeft u de mogelijkheid het rolgordijn precies aan te passen aan het interieur en/of exterieur.

Verduisterende rolgordijnen of lichtdoorlatende stoffen? Bekijk alle mogelijkheden

Over het algemeen kiest men voor de verduisterende functie van rolgordijnen in de slaapkamer. In de woonkamer is het half verduisteren de meest gekozen optie. Het grote voordeel van rolgordijnen is dan ook de isolerende factor, u bespaart op uw gasrekening! U kunt aan de Atoomweg kiezen voor lichtdoorlatende stoffen en verduisterende stoffen in verschillende kleuren.

Goedkope rolgordijnen op maat

Onze vriendelijke vakbekwame medewerkers staan u graag te woord en geven indien nodig ook advies op basis van hun jarenlange ervaring.

De voordelen van rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal voor het verduisteren, isoleren of ter decoratie en heeft daarmee vele voordelen. Een ander voordeel van een rolgordijn is dat u zelf kunt beslissen hoeveel licht er naar binnen komt of hoeveel privacy u wilt.  Een rolgordijn is verkrijgbaar in vele kleuren en vele maten.

Prijslijst rolgordijnen

Hieronder ziet u drie tabellen die bewijzen dat onze rolgordijnen qua prijs scherp in de markt staan.
Prijzen komen binnenkort op de website. Bel of kom langs!

Montagekosten per product is gratis.

Bekijk ook eens onze Duo-rolgordijnen.