Plissé gordijnen op maat bij Atoomweg in Groningen

Goedkope plissé gordijnen “uit eigen fabriek in Groningen”!

Bij een open stand laat het gemakkelijk veel zonlicht door. Als u even geen zonlicht wilt of juist even meer privacy, kunt u heel gemakkelijk de plisségordijnen in een handomdraai aanpassen. Plissé gordijnen ziet u over het algemeen nog heel veel. Vooral zakelijk, bij bedrijven en kantoorpanden

Verschil tussen Duette en plissé gordijnen

Vaak worden een Duette en een plissé gordijn door elkaar gehaald. Wat is het nu het verschil tussen beiden? Eigenlijk, is er geen verschil. Duette is namelijk een merk onder de plissés.

Bottom up of top down bottom up?

Er zijn twee varianten plissés: De bottom up en en de top down bottom up. Wat is het verschil tussen de beiden? Met de top down bottom up kunt u de plissés niet alleen vanaf beneden omhoog brengen, maar ook van boven naar beneden. Zo kunt u een zelf bepalen welk gedeelte van het raam u bedekt en hoeveel licht u doorlaat.

Wat kosten Duette plissé gordijnen op maat?

Bekijk hieronder de prijslijst van de verschillende Duette plissés.

Duette DuoTone lichtdoorlatend

 

 

Montagekosten per product is Gratis.

Duette Blackout verduisterend

 

 

Montagekosten per product is Gratis.

Duetten ingespannen model BB24

 

 

Montagekosten per product is Gratis.

Wilt u meer weten over de Duette plissé gordijnen?

Als u meer wilt weten over plissé gordijnen kunt u uiteraard terecht aan de Atoomweg in Groningen. Graag bespreken we met u de opties en uw voorkeuren. We kunnen de plissé gordijnen scherp en in verschillende uitvoeringen aan u opleveren. Kom gerust langs.

Bekijk ook eens onze Jaloezieën.